Lijstje

Van die normale dingen

Iedereen heeft wel van die dingen die hij of zij heel normaal vindt, maar de rest van de wereld niet. Of andersom. Ik heb er ook een paar.

Zó'n dag

'Dit is de stemming hier,' schreef ik laatst aan F., bij een foto van A. die de longen uit zijn lijf brulde met biggelende tranen die in zijn oren bleven hangen. Zo erg was het (en zo erg ben ik, dat ik daar dan een foto van maak, maar aan sommige dingen kun je niets doen.)

Lijstje: behalve Vitamine Liefde...

In de kraamweek kwam de verloskundige langs en die zei: 'Van Vitamine Liefde kun je ze nooit te veel geven.' Maar goed. Wat heb je nu wél en niet nodig als je een baby krijgt? Ik schreef er  laatst al even kort over.

Niet nodig:

Lijstje: zandboeken

Boeken om knisperend van het zand en bobbelig van het zoute water terug te stoppen in je koffer. Zomerboeken, dus. Afgelopen week gaf ik een les aan een derde klas met als thema: ‘Boeken tegen De Grote Vakantie-verveling’. Voor jullie een beetje van wat ik hen aanraadde en wat nieuws. Niet allemaal te moeilijk, want vakantie is ook om je hersenen een beetje te laten ontspannen.

Lijstje: leuk in week 51

De weken vliegen voorbij en op het moment dat ik vandaag inkakte op de bank dacht ik: 'O ja. Een stukje.' Dus vooruit. Een stukje over de leuke dingen van de afgelopen tijd.

Subscribe to RSS - Lijstje

Search form