Ogenkost (3): vakantievoorpret

4-2-2016

Waar ga je nou naartoe met een baby? F. en ik wisten 't even niet. Vliegen vonden we niet zo handig (want we willen gewoon alles mee kunnen nemen wat we willen), dus met de auto. Eigenlijk wilden we een vakantie 'zoals vroeger'. In Frankrijk dus. Maar een camping gaat nog een beetje te ver, dus we zochten een huisje. Eerst op Wimdu, toen op AirBnB, en ik kwam echt pareltjes tegen! Midden in de wildernis in Frankrijk, met een eigen zwembad. Maar die viel af, want in die regio kon het nogal heet (lees: kokend) worden. Uiteindelijk viel de keuze op Bretagne. Daar ben ik vaker geweest, de natuur is mooi, de zee is leuk, het is er vaak mooi weer maar niet te warm en het is echt vakantie-achtig. Kijk nou naar deze foto's! Dan krijg je er toch zin in? :)

Ik heb er (nu al) zo'n zin in! Lekker wandelen door 't boerenland van Bretagne, kleine dorpjes bekijken, naar 't strand, naar de supermarkt (dat is voor F. en mij een uitje op zichzelf :')), lekker eten, Franse muziek luisteren in de auto, wandelingen maken langs paden langs de kust... Zo leuk!

Comments

op

Voor mooie bestemmingen hoef je ook helemaal niet 10 uur in een vliegtuig te zitten of 2 dagen te rijden... Bretagne is prachtig, zoveel kleine dorpjes, ruige kusten en lekker eten!

Add new comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

Search form